ziyaretci sayacı


Aktif :
Bugün :
Toplam :
Hz. Peygambere(sav) Yapılan Hakareti Kınıyoruz

 

Hz. Peygamber (s.a.v.) Yapılan Hakareti Nefretle Kınıyoruz.

Rahman ve Rahim Allah'ın adıyla
Yüce Allah'ın selamı Peygamberi Hz. Muhammed'e, tertemiz Ehlibeyt'ine ve seçkin ashabına olsun.

Âlemlere rahmet, tüm insanlığa beşaret olarak gönderilen; sevgi, barış ve kardeşlik elçisi Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa'ya (s.a.v) yönelik Amerika'da çekilen bir filimde yapılan hakaret ve Müslümanlara yönelik haksız suçlamalar, tüm dünya Müslümanları gibi bizleri de derinden yaralamıştır.

Muhammedi İslam'ın takipçisi Müslümanlar, her zaman insan-i keramete önem vermiş, diğer dinlere ve mensuplarına hoşgörü ile yaklaşmıştır. Onların peygamberlerinin adı geçtiği anda salât ve selam ile saygılarını göstermiştir.

Her Müslüman, en büyük kutsalı ve en kıymetli değeri olan Peygamber'ine de herkesin saygı göstermesini ve hiçbir şekilde hakaret etmemesini beklemektedir. Bu aklın, mantığın ve insanlığın kabulüdür.

Fakat ne yazık ki bir grup insanlıktan bile nasibini almamış olanlar 2 milyara yakın Müslüman'ın duygularını rencide ede bilmektedir.

Elbette ki bizler, bu yapılanların tek sorumlusu olarak tüm Hıristiyanlarını yahut Yahudilerini görmemekteyiz.

Hiç şüphesiz bu iğrençliğin müsebbibi, tüm insanlığı kendileri için köle gibi gören, dünyaya hâkim olma sevdasıyla yanıp tutuşan ve bu yolda en büyük engel Müslümanları gören Siyonistlerdir. Siyonistler hamileri olan Emperyalistleri de arkalarına alarak beş milyon dolar ile akıldan yoksun bir mahlûka bu filmi yaptırmıştır.

Zira son yıllarda İslami uyanış ve halkların Hz. Resuli Ekrem (s.a.v) ile yeniden özgürlüklerine kavuşmaları ve bu dalganın her geçen gün yükselmesi onları çıldırtmıştır.

Tüm bu hakaretlere rağmen hiçbir şekilde sesini çıkartmayan, tepki göstermeyen, onlarca ülkede milyonların protestolarına rağmen hala ceza vermeyen, bu videoları yayından bile kaldırmayan batılı, özellikle de Amerikalı siyasetçiler yine kendilerine yakışır tavrı sergilemişlerdir.

Karaman İlim İrfan Merkezi Derneği olarak, bu filmin yapımcılarını, arkalarındaki Siyonistleri, sessiz kalan siyasetçileri ve destekçilerini kınıyoruz.

Ayrıca Türkiye'den Afganistan'a, Mısır'dan Bahreyn'e kadar tüm İslam ülkelerindeki müslümana yakışan nitelikteki protestoları sonuna kadar destekliyoruz.

Tüm Müslüman kardeşlerimizden beklentimiz ise; bu derdi hiçbir şekilde unutmayıp, her platformda Yüce Peygamber'e sadakat ve bağlılık ile aşırıya gitmeden, yapılacak gösterilerin Peygamber Efendimizin (s.a.v.) ölçüsü dahilinde gereken tepkiyi göstermeleridir.

 

Karaman İlim İrfan Merkezi Derneği
           Yönetim Kurulu

Dernek Başkanı
Ziyaretçilerimizden Gelen Mesajlar
Anketimize Katılın
Toplumumuzun Hangi Alanda Gelişmeye İhtiyacı Vardır?

Tarihi
Kültürel
Dini
İlim - Fen
Sosyal

Ekmek İsraf Etme
Hakkımızda

Hakkımızda
Misyon
Vizyon
İletişim

Telefon :

Adres : İmaret Mah. 154.Sk. No:7/1 Merkez KARAMAN
© Copyright 2012 Her Hakkı Saklıdır Projen Danışmanlık tarafından geliştirilmiştir.
Aktif :
Bugün :
Toplam :