ziyaretci sayacı


Aktif :
Bugün :
Toplam :
Anasayfa
Programa Davet - 23. Yıl Etkinliği

 

Geleneksel olarak derneğimiz tarafından organize edilen, Büyük İslam Alimi ve Mutasavvıf Seyyid Şerif Gavs'ul Azam Seyyid Abdulkadir Geylani'yi(ks) Anma Törenleri 23. yıl etkinliği programımıza değerli halkımızı davet ediyoruz.

 

 

 

 

Program Akışı :

Yönetim Kurulu Başkanımız Hasan Hüseyin BALCI nın yapacağı açılış konuşması ile başlayacak olan programımıza birbirinden kıymetli akademisyen ve ehlibeyt büyüklerimiz söz alacaktır.

Abdülkadir Geylani 'nin (ks) torunu, Beyrut İslam Üniversitesi Öğretim Üyesi, Seyyid Şerif Prof. Dr. Muhammed Fadıl Geylani(ks), Seyyid Abdülkadir Geylani Hazretlerinin  Evrensel Kardeşlik Mesajı, konulu sohbeti ile bizlerle olacaktır.

Necmettin Erbakan Üniversitesi  İlahiyat Fakültesi Tasavvuf Anabililmdalı Başkanı, Prof. Dr. Dilaver Gürer, Dünden Bugüne Kadirilik ve Abdülkadir Geylani(ks) konulu konuşması ile bizlerle olacaktır.

2. Halife Hz. Ömer'in torunu, Ülfet Vakfı Kurucusu ve Başkanı, Şeyh Abdullah Taylan(ks) Hoca Efendi, Ümmetin Arasındaki İhtilafın Çözümü ve Ehl-i Beyt Sevgisi, konulu sohbetleri ile bizlerle olacaktır.

Programımız : Seyyid Ezamettin Geylani, Seyyid Vahiuddin Birifkani, Seyyid Mahmud Birifkani, Seyyid Muhammed Lokman, Şeyh Ali Ramazan Dinç, Şeyh M.Ali Ceylanpınar, Şeyh Nimetullah, Şeyh Muhammed Enis, Şeyh Ahmet El-Kadiri, Şeyh Muzaffer Yalçın, Şeyh Hacı Kazım, Şeyh Sürmeli, Şeyh İsrafil, Şeyh Ömer gibi değerli cemaat ve kanaaat önderlerinin katılımları ile ayrıca, ilahi ve ezgileri ile Ömer Koçer, İbrahim Tan, Mustafa Topal, Ali Kırış, Grup Anka, Grup Rahmet ve Şiirleri ile Halil Özdoğan gibi değerli sanatçılarımızın katılımı gerçekleşecektir. Bu müstesna programa tüm halkımızı davet ediyoruz.

Karaman İlim İrfan Merkezi Derneği (Kimder)
Yönetim Kurulu

 

 

Dernek Başkanı
Ziyaretçilerimizden Gelen Mesajlar
Anketimize Katılın
Toplumumuzun Hangi Alanda Gelişmeye İhtiyacı Vardır?

Tarihi
Kültürel
Dini
İlim - Fen
Sosyal

Ekmek İsraf Etme
Hakkımızda

Hakkımızda
Misyon
Vizyon
İletişim

Telefon :

Adres : İmaret Mah. 154.Sk. No:7/1 Merkez KARAMAN
© Copyright 2012 Her Hakkı Saklıdır Projen Danışmanlık tarafından geliştirilmiştir.
Aktif :
Bugün :
Toplam :